De Diëtist

 

ans22

Mijn naam is Ans van Gastel, afgestudeerd diëtist, ik kan u adviseren over het veranderen van uw eetpatroon wanneer voeding meer aandacht vraagt. Mijn doelstelling is om samen met u te zoeken naar een passende eetstijl eventueel in combinatie met aandacht voor gewicht en beweging. Jij bent uniek. Er is immers niemand met exact dezelfde leefstijl, hetzelfde lichaam en dezelfde voorkeuren. Al deze factoren worden meegenomen in het advies. Een unieke aanpak afgestemd op uw persoonlijke situatie. Daarnaast kunt u ook rekenen op praktisch advies, aangepast wat voor u haalbaar is.

In juni 2012 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de HAN te Nijmegen.

Daarvoor heb ik mijn MBO diploma behaald aan het CIOS te Sittard. De combinatie van mijn opleidingen maakt dat ik u optimaal kan begeleiden binnen uw gewenste vraag en doel, voeding en beweging zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Naast mijn eigen praktijk ben ik als diëtist ook werkzaam binnen het Maxima Medisch Centrum te Veldhoven. Hier begeleid ik onder andere patiënten met chronische nierinsufficiëntie, ondervoeding, welvaartziekte als diabetes mellitus, verhoogde bloeddruk, cholesterol en morbide obesitas.

Het is van groot belang dat u voedingsadvies krijgt van iemand die kennis heeft van zaken. Diëtist is daarom ook een beschermde titel. Iemand mag zich alleen onder strenge wettelijke voorwaarden diëtist noemen.

Er zijn diverse beroepen die zich met voedingsadvies bezighouden: van voedingskundige en voedingsadviseur tot voedingscoach en gewichtsconsulent. Er is echter maar één beroepstitel voor voedingsadvies die wettelijk beschermd is: diëtist.

Omdat voeding zich blijft ontwikkelen is het belangrijk dat de diëtist dat ook doet. Om u te kunnen garanderen dat ik kwalitatief goede zorg lever ben ik geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici. Hiermee kan ik aantonen dat ik voldoe aan de kwaliteitseisen op het gebied van de opleiding, deskundigheid en werkervaring.

KP- nummer: 19911530289

KP

Privacy

Om uw privacy te waarborgen houd ik me aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Daarnaast heb ik beroepsgeheim. Ik garandeer u dat uw gegevens binnen de praktijk blijven. De verwijzer ontvangt aan het einde van de behandeling een rapportage. Indien u hier bezwaar tegen hebt, kunt u dit aangeven.

 

Terug naar Home